Covid-19: ontdek hier onze veiligheidsmaatregelen.

Hoe wil jij werken?

Jouw tijd is kostbaar. Snel en efficiënt een werkplek vinden die voldoet aan jouw wensen, zonder tijd te verliezen aan alles wat er bij komt kijken? Dat is ons doel.

Samen met jou kijken we naar de gepaste oplossing die op dit moment best bij jou en je onderneming past. Hier vind je alvast een overzicht van enkele formules.

1. Privékantoor

Een volledig uitgeruste kantoorruimte, van meubilair tot supersnelle WiFi, voor een dag of enkele jaren? Vind snel een kantoorruimte die volledig aan jouw behoeften voldoet.

2. Coworking

Nood aan een flexibele werkplek voor enkele uren of een dag? Volgens ons plug & play principe kan je meteen aan de slag zonder kostbare tijd verliezen.

3. Vergaderen

Een volledig uitgeruste ruimte om je boeiende workshop of succesvolle presentatie in te organiseren. We staan klaar om deze ruimte in te richten naar jouw noden.

4. Virtueel kantoor

Een zakelijk adres zodat je jouw onderneming professioneel kan vertegenwoordigen. We zorgen voor de postverwerking en nemen aangetekende zendingen of pakketten in ontvangst voor jou.

Een oplossing op maat?

Ben je op zoek naar een (kantoor)ruimte die volledig op maat van jouw bedrijf is afgestemd?

Geen probleem. Geef ons een seintje en we bekijken graag samen met jou hoe we de geschikte oplossing kunnen vinden.

Een persoonlijke service.

Klantentevredenheid is onze drijfveer. Ons doel is om jou te ontzorgen zodat je volledig kan focussen op je werk en de groei van jouw onderneming. Daarom staan we voor een persoonlijke aanpak, en stellen we alles in het werk om jou te voorzien van alle behoeften.

  • 24/7 bereikbaar en toegankelijk.
  • Vast aanspreekpunt, dagelijks aanwezig.
  • Ruime gratis privé parking.
  • Professioneel uitgeruste ruimtes.
  • Postverwerking, schoonmaak, onderhoud en beveiliging.
  • Technische ondersteuning.

Wil je meer informatie?