Jou helpen om een passende manier van werken te vinden.

Dat is onze drijfveer. We geloven dat werken in een professionele omgeving die perfect past bij jou en jouw onderneming, voor meer resultaat zorgt. Nog meer als dat kan in lichte en inspirerende werkplekken.

We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit. We stellen alles in het werk om jou te ontzorgen, zodat je je volledig kan focussen op je werk of onderneming.

Zo doen we moeiteloos aanpassingen, of zoeken we oplossingen, ook als jouw behoeften veranderen. Op die manier is jouw werkplek niet alleen vandaag op maat van jouw onderneming, maar ook morgen.

Je kan steeds rekenen op een vast aanspreekpunt, die dagelijks aanwezig is. We staan je steeds bij met het zoeken naar de gepaste oplossing voor jouw administratieve of technische vragen over jouw werkplek.

Jouw aanspreekpunten.

Heb je een vraag over onze formules of wil je technische ondersteuning? We staan steeds klaar om jou verder te helpen.

Annick Verdoodt

Administratie en formules


Voor administratieve ondersteuning of meer informatie over onze formules, kan je steeds bij Annick terecht. Ze stelt alles in het werk om zo snel mogelijk de juiste oplossing te vinden.

Koen Blancke

Technische ondersteuning


Heb je technische ondersteuning nodig of is er een defect? Dan is Koen jouw centraal aanspreekpunt. Hij zoekt snel en efficiënt een passende oplossing zodat je snel weer aan de slag kan.

Een persoonlijke service.

  • 24/7 bereikbaar en toegankelijk.
  • Vast aanspreekpunt, dagelijks aanwezig.
  • Ruime gratis privé parking.
  • Professioneel uitgeruste ruimtes.
  • Postverwerking, schoonmaak, onderhoud en beveiliging.
  • Technische ondersteuning.

Hoe wil jij werken?